Samarbejde med dagplejen

Dagplejerne er altid velkommen i børnehaven. De kan blandt andet benytte legepladsen i åbningstiden.

En gang om året holder vi åbent hus for alle dagplejere i lokalområdet samt de puljeordninger, vi skal modtage børn fra i børnehaven.

Børnehaven er på genvisit i dagplejens legestue i efteråret, hvor vi har de tidligere dagplejebørn med.

Inden barnets start i børnehaven, afholdes der overleveringsmøde i dagplejehjemmet, hvis der er behov for dette. Det kan være relevant, hvis barnet har nogle specielle behov eller områder, der kræver særlig støtte og opmærksomhed. Eksempler herpå kunne være taleproblemer, motoriske, sociale eller følelsesmæssige vanskeligeheder.

Dagplejeren, forældrene, dagplejepædagog, kommende kontaktpædagog fra børnehaven og evt. fagperson deltager i mødet.

Hvis børnehaven er på heldagsudflugt må dagplejerne låne børnehaven hele dagen.