Samarbejde med andre

Vi har en del samarbejde med andre. Det kunne for eksempel være andre institutioner, fagpersoner og folk i lokalområdet.

Samarbejdet er blandt andet medvirkende til, at vi får et godt kendskab til hinanden og derved lette børnenes overgang mellem de forskellige institutionsformer, som barnet stifter bekendtskab med gennem deres barndom.

Hvis der er behov for at overlevere oplysninger vedrørende dit barn, bliver du informeret, og der indhentes så vidt muligt samtykkeerklæring.

Personalet har tavshedspligt.

Fagpersoner

Vi har et "Kompetence Forum" i børnehaven, hvor en psykolog og talepædagog fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) mødes jævnligt sammen med børnehavens leder og pædagoger.

Samarbejde med skolen

Vi besøger skolen og fritidsordningen flere gange inden skolestart.

Samarbejde med dagplejen

Dagplejerne er altid velkommen i børnehaven. De kan blandt andet benytte legepladsen i åbningstiden.