Børnepolitik

Visionen for børnepasningsområdet er, at alle børn i Jammerbugt Kommune får et sundt, trygt og godt liv.

Målsætning

Med udgangspunkt i det enkelte barns egne ressourcer møder vi barnet med respekt og anerkendelse. Barnet bliver set, hørt og accepteret og oplever nærvær.

Barnet har mulighed for at udvikle sig til et helt menneske med selvværd. Barnet skal have mulighed for at knytte venskaber og lære at være en del af fællesskabet med fællesskabets normer og værdier. Vi inddrager børnene i den daglige rytme og giver dem medbestemmelse.

Læs Jammerbugt Kommunes børnepolitik i pdf-fil (Du skal bruge Adobe Reader for at kunne læse filen. Programmet kan hentes via link i højre side)

Fri for mobberi

Vi bruger som udgangspunkt den anerkendende pædagogik.

Kostpolitik

Vi synes, det er vigtigt, at dit barn får en sund og alsidig kost, baseret på friske og ernæringsrigtige råvarer.

Nyttige links

Download Adobe Reader